YrityksestäAgnemi Rakennus Oy on vuonna 2007 perustettu yhtiö, jonka toimialoja ovat asunto- ja toimitilarakentaminen sekä pää- että aliurakoitsijana.https://agnemirakennus.fi/wp-content/uploads/2015/01/OKT-Niipperi-500x300.jpg

Pitkä kokemus, joustavuus, luotettavuus ja aikatauluissa pysyminen ovat ominaisuuksia, joiden avulla Agnemi Rakennus on saavuttanut merkittävän aseman sekä yksityisen että julkisen sektorin toimeksiantajien silmissä. Yrityksestä on kehittynyt luotettava kumppani rakennusmarkkinoilla. Meillä on kokemusta sekä uudisrakentamisesta että vanhojen rakennusten restauroinneista ja saneerauksista, mm. museoviraston suojeluksessa olevien rakennusten korjausrakentamisesta töiden aloitusvaiheesta työmaan luovutusvaiheeseen.


Vuosien varrella meille on kerääntynyt huomionarvoinen lista valmistuneista töistä ja rakennuksista. Agnemi Rakennus Oy:n tavoitteena on olla uskollinen kumppani sekä tilaajille että kaikille muille sopimusosapuolille, luoda työmaalla edellytykset miellyttävään yhteistyöhön kaikkien kanssa ja pysyä aikataulussa laadusta tinkimättä.


Agnemi Rakennus Oy on Luotettava Kumppani!